Kerttervezés

Hívás
Hívás
E-mail
E-mail
Térkép
Térkép
Mentés
Mentés
Megosztás
Megosztás
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Youtube
Youtube
Asztali nézet
Asztali

A méretarányos kertterv az egyik legfontosabb része a kertépítésnek, mivel az anyagok pontos kiszámolása is már ennek a segítségével történik, illetve elképzeléseinket a látványterv segítségével tudjuk a Megrendelő számára is szemléletessé tenni. Már a kert tervezésének folyamatában odafigyelünk arra, hogy a terv a Tulajdonos elképzeléseinek tükrében és a szakmai követelményeknek megfelelően, a lehető legpontosabb képet mutassa a jövőbeni kinézetéről, hogy a csalódás csakis pozitív irányú legyen. Mindemellett persze mindig akadhatnak előre nem látott problémák, amik megoldása eredményezhet apróbb változtatásokat, de ezeket is mindig megbeszéljük, és a tulajdonos jóváhagyásával oldjuk meg, csakis előzetes egyeztetés után változtatunk a terven. 

Kerttervezés

Kerti látványterv

Kerti látványterv

Kerttervezés

Kerttervezés

Látványtervezés kézzel

 

Előfordul, hogy a Megrendelő elképzelései túlságosan elrugaszkodnak a megvalósíthatóságtól, szakmailag nem állná meg a helyét, illetve az ápolhatóságon, vagy a kert hosszú távú működőképességén esne csorba. (csak néhány példa: télen szétrepedő növénytartó, öntözőrendszer telepítési probléma, szakszerűtlen növénytelepítés, vagy a vízszintes felületen szétfagyó bontott tégla, vízelvezetés hiánya, stb...) Ezekre a hibalehetőségekre mi mindig hangsúlyozottan felhívjuk a figyelmet, és már a kerttervbe is csak a helytálló ötletek kerülhetnek bele.

Kerttervezés

Gépi látványterv

Gépi látványterv

Egy jól kitalált kert folyamatosan bővíthető, évről-évre szépíthető, mert stabil alapokra épült, megfelel minden szakmai elvárásnak, könnyen kezelhető és sok örömöt jelent a használójának.

Akkor és most kert

Ilyen volt, ilyen lett

Ilyen volt, ilyen lett kertek

 

Spiegel Ákos
E-mail: spiegelakos@s-d.hu

Telefonszám: 0630/530-62-52